Muistoissamme

Sake

Posted

Fi & Rus Ch Midian´s Akimiyazaki, ”Sake”, 8.11.2000-9.11.2011

Saimme pitää Saken luonamme 11 vuotta ja yhden päivän. Iso kultapoikamme sairastui kolme päivää aikaisemmin, eikä kivun syytä saatu selville ennen kun meidän oli pakko tehdä päätös ja päästää Sake pois. Sake ei sitä kipua ansainnut eikä tarvinnut.

Viime päivien tutkimuksissa selvisi sivulöydöksenä kivessyöpä ja imusolmukkeet olivat suurentuneet.

”Mä annan sut pois
Mä päästän sut pois
Vaikka sattuu
Sä annat mut pois
Sä päästät mut pois
Kaikkeen tottuu
Hymyillään vaan
Ei oo muutakaan enää antaa
Luovutaan toisistamme hiljaa”

Kiitos rakas kaikesta.

 

Tässä alla Saken vanha sivu

 

Sake on koira, jota voisi kutsua legendaksi jo eläessään. Se on valloittava, hassu iso poika, jolla on aina sellainen ilme kuin se hautoisi jotain jekkuja – ja useinmiten Sake niitä hautookin! Saken mielestä mikään ei ole niin kauhistuttavaa kuin tylsyys, joka on estettävä vaikka sitten minkälaisella hupsuttelulla! Sake sietää urokseksi ihmeen hyvin vieraita koiria, etenkin narttuja se rakastaa. Ihmisten suhteen Sake on todella sosiaalinen. Sake ei ota vakavasti oikein mitään, siksi se ei myöskään suutu helposti. Elämä on Sakelle yksi suuri ihmemaa, joka on keksitty Saken iloksi ja viihdykkeeksi!

Saken kanssa on harrasteltu näyttelyjä, tokoa, hakua ja jälkeä. Tokossa olemme osallistuneet jopa möllitoko -kisaan, mutta ehkäpä se ei ihan ollut Saken laji…

Sake nauttii mieluummin elämän pikku mukavuuksista; pehmeästä sohvasta ja lämpimästä kainalosta. Lempeä ulkomuoto ja iloinen pikkupojan luonne kätkevät kuitenkin alleen täysin pelottoman ja suurensuuren egon, joskus tuntuu ettei Sake oikein edes mahdu kunnolla nahkoihinsa, niin ihmeellisenä olentona se itseään pitää. Toki Sake on tässä olettamuksessaan täysin oikeassa, mutta ei kerrota sitä Sakelle itselleen!

Sake, Fin&Rus Ch Midian´s Akimiyazaki is big boy, who loves whole the world! Sake think that life is a big joke and he is always happy and pleased. Sake is healthy boy too, his eyes and hips are well.

Sukutaulu / pedigree