Muistoissamme

Uni

Posted

Fin & Lv Mva Velvet Darq Dreams De Champernoune, ”Uni”, s. 17.10.2004-16.3.2013

”Olet kuin tähdet taivaalla,
kyynel mun poskella ja tahtoisin lentää sun luo.
Olet rakkaus mun lauseessa ja kaipuu mun katseessa,
silti mun mentävä on.”

– Uniklubi

Rakas Uni -tyttömme nukkui ikiuneen maaliskuisena lauantaina 2013. Teimme tämän lohduttoman vaikean ratkaisun, koska Uni oli alkanut ontua toista takajalkaansa kausittain ja selvyyttä ongelmasta ei heti täysin saatu. Välillä kaikki sujui paremmin ja taas välillä huonommin, kunnes eräänä aamuna Uni ei enää varannut jalalleen lainkaan ja syy ongelmille selvisi: sen ristisiteet olivat menneet lopullisesti poikki.

Uni olisi voitu leikata, mutta koska Unin ikä oli jo 8,5 vuotta ja hyvin usein ensimmäinen leikkaus johtaa toiseen, katsoimme, että koko elämänsä terveenä ja onnellisena eläneellä koiralla on oikeus saada onnelliset ja kivuttomat päivät loppuun saakka. Näin siitä huolimatta, että meidän ihmisten mielestä ne viimeiset päivät tulivat aivan liian pian.

Lepää rauhassa, rakas Uni. Emme unohda sinua koskaan.

 

Alla Unin vanhat sivut:

Uni on tuontinarttumme Ranskasta. Uni on rauhallinen ja mukava neitokainen, joka seuraa ihmisiään kaikkialle ja sen mielestä ihmiset ovat paljon kiinnostavampi juttu kuin muut koirat. Uni on rakenteeltaan erittäin kaunis ja sillä on hyvin suloinen pää ja ilme. Unin isä on jenkkituonti ja emä on syntynyt Kanadassa, mutta on täysin jenkkisukuinen. Suuret kiitokset siitä että Uni on luonamme kuuluu Unin kasvattajalle Katherina Roundille Ranskassa ja Miriam Liskerille Yhdysvalloissa!

Uni, Velvet Darq Dreams De Champernoune, is loving member of our family. We send our best regards and thanks to her breeder Katharina Round in France and our good friend Miriam Lisker in US, you made this possible! Thank you!

 Sukutaulu / pedigree